Masterclass 2. Basic characterization of chemical exposure determinants

Masterclass   28 maart 2024

Voor een beoordeling van de risico’s van gevaarlijke stoffen in uw bedrijf is een degelijke inventarisatie van de gebruikte chemische producten en stoffen noodzakelijk (stofregister). Daarnaast is inzicht nodig in de aard van de werkzaamheden en werkplekkenmerken specifiek voor uw bedrijf. Veel bedrijven ervaren dit als lastig en moeilijk. Deze masterclass geeft praktische handvatten voor een efficiënte inventarisatie van de benodigde informatie, handige informatiebronnen en deelt ervaringen uit de praktijk.  

 

Deze masterclass is de tweede van de Chemrade Masterclasses Chemical Risk Assessment, speciaal ontwikkeld voor klanten, partners en goede werkrelaties van Chemrade die hun kennis over Chemical Risk Assessment willen verdiepen en actualiseren. Aan de masterclasses zijn geen kosten verbonden . Elke masterclass kan ook apart worden gevolgd. Deelnemers ontvangen een certificaat van deelname. De masterclasses worden zowel in het Nederlands als Engels gegeven. 

 

Datum en aanmelden

Deze masterclass wordt gegeven op donderdag 28 maart van 13:00 tot 14:00 CET. U ontvangt voorafgaand een link en toegangscode, waarmee u deze masterclass online kunt volgen. 

Voor Engelstalige collega’s wordt dit webinar op dezelfde dag eveneens in het Engels gehouden. Meld je hier aan.